Jezus zegent de kinderen

Jezus zegent de kinderen
"En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan. En Hij omarmde hen en terwijl Hij de handen op hen legde, zegende Hij hen." (Marcus 10: 13-16)

zaterdag 22 november 2014

3 weken na de operatie en feest!


Afgelopen week is Lucas jarig geweest. Wat een hoop redenen om dankbaar te zijn dat we zijn eerste verjaardag konden vieren!

Met Lucas gaat het nu echt heel erg goed! Hij heeft echt wel bijna 3 weken last gehad van een 'ziekenhuistrauma' en was 's avonds en 's nachts erg onrustig, maar gelukkig lijkt dat nu weer helemaal goed te gaan. Ook is hij weer het altijd vrolijke ventje...echt zo genieten! En zn ontwikkeling lijkt ook niks mee aan de hand te zijn.

Aanstaande vrijdag moeten we terug op controle, we zijn wel benieuwd hoe dat eigenlijk gaat verlopen en wat de arts er nog over te zeggen heeft. Zijn oogjes staan nog een beetje diep namelijk, en hij kijkt wat scheel. Maar misschien is dat wel normaal. We zijn benieuwd. We zijn allang blij dat het tot dusver zo ontzettend goed is verlopen! En over een paar maanden moeten we terug voor een foto, om te kijken of alles hersteld is. Spannend dus! Maar wel met een heerlijk gevoel van blijdschap en dankbaarheid! God heeft echt alles in de hand!

1 opmerking:

  1. Wat een lieve foto! Ik was vier toen ik geopereerd werd ergens voor en bleef vijf dagen in het ziekenhuis. Angst blijft vrij lang zitten hoor.

    Mooi mannetje.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!