Jezus zegent de kinderen

Jezus zegent de kinderen
"En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan. En Hij omarmde hen en terwijl Hij de handen op hen legde, zegende Hij hen." (Marcus 10: 13-16)

vrijdag 28 november 2014

Ruim 4 weken na operatie op controle

Vanmorgen zijn we met Lucas voor controle naar de plastisch chirurg geweest. Gelukkig vond deze dat het er allemaal goed uitzag. Alle eer aan onze Hemelse Vader!

Er zit nog wel best wat vocht in zijn hoofdje: bij zijn oogjes, op zijn voorhoofd en op het stukje tussen/boven zijn ogen waar eerst het harde richeltje zat van de verbeende schedelnaad. Op die plek is de huid ook nog wat dikker. Dit alles is 'gewoon' en heeft even tijd nodig. Wanneer het vocht in de loop van de tijd zal wegtrekken zullen wel de contouren van het bot duidelijker zichtbaar worden. Bot is niet buigzaam, en is dus lastig om rond te laten lopen. Als je met je vinger over zijn voorhoofd gaat dan voel je het ook een beetje ;-).... Dit kan een beetje 'weg slijten' door het vel wat er overheen schuift.

Voor het scheel kijken moet hij over 3 maanden naar Orthoptie. Kinderen met 'cranio' hebben sowieso een vergrote kans op scheel kijken omdat de oogkassen al die tijd vervormd zijn geweest. En om een lui oog te voorkomen, moet daar al snel iets aan gedaan worden. Ook zal tegen die tijd weer een controle plaats vinden en foto's gemaakt worden, om te kijken of alles hersteld is. Ondertussen genieten wij van ons heerlijke mannetje. Hij is echt een zegen voor ons!


2 opmerkingen:

  1. Fijn dat alles tot zover goed is! Lieve foto van jullie mannetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi om te lezen dat de operatie geslaagd is! groetjes Ruth

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!