Jezus zegent de kinderen

Jezus zegent de kinderen
"En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan. En Hij omarmde hen en terwijl Hij de handen op hen legde, zegende Hij hen." (Marcus 10: 13-16)

zaterdag 1 november 2014

Gezellig met het hele gezin in de speelkamer, en.....toch nog een nachtje blijven.

Vanmorgen was het feest: we mochten met zn allen in de speelkamer, die helemaal alleen voor ons gezin was! Heerlijk dat dat zo geregeld kon worden!!! En...we hebben ervan genoten! Lekker knuffelen met Luukie en spelen met al het leuke speelgoed...Wauw!

Omdat ze vergeten zijn om Lucas vanmorgen te prikken hebben we vanmiddag om half 3 een herkansing ;-)... Een uurtje later (of twee) weten we de uitslag van zijn HB en Glucose. Als zijn bloedwaarde nog veel te laag is dan krijgt hij opnieuw een bloedtransfusie, als het maar iets te laag is krijgt hij ijzer en als t helemaal in orde is dan mag het infuus in zijn voetje er eindelijk uit!!! Maar nu moet hij toch nog wel een nachtje blijven... Zn broertjes en zusjes waren het daar niet helemaal mee eens ;-)....

deze was wel heeeel interessant!

spelen met mn grote broer en zus 

alles ontdekken!

wat is er nog meer???

ff knuffelen hoor, veel te lang geleden!

mn grote kleine zus ;-)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achterlaat!