Jezus zegent de kinderen

Jezus zegent de kinderen
"En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan. En Hij omarmde hen en terwijl Hij de handen op hen legde, zegende Hij hen." (Marcus 10: 13-16)

donderdag 30 oktober 2014

Nog een beetje bloed

Gelukkig gaat het nog steeds goed. Lucas is wel heel erg moe en soms een beetje gefrustreerd doordat zijn andere oogje nu ook helemaal dicht zit. Ook zijn voorhoofd staat strak van het vocht. Hij heeft nog niet zoveel zin in eten.

Op dit moment krijgt hij (later dan gepland) bloed toegediend. Zijn verhoging is opgelopen tot iets boven de 38 graden maar dat schijnt te horen.



2 opmerkingen:

  1. Annemarie vd Dool30 oktober 2014 om 22:09

    Hartelijke groet vanuit Schotland. Fijn dat het naar omstandigheden goed gaat. Sterkte vannacht. Hoop dat jullie ook kunnen slapen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Jij ook een fijne vakantie!!!
      Hartelijke groet, Hilda

      Verwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!