Jezus zegent de kinderen

Jezus zegent de kinderen
"En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan. En Hij omarmde hen en terwijl Hij de handen op hen legde, zegende Hij hen." (Marcus 10: 13-16)

woensdag 29 oktober 2014

Eindelijk weer bij ons mannetje

Het duurde even, maar gelukkig mochten we eind van de middag naar Lucas toe op de IC. Toen we binnenkwamen was hij net wat aan t wakker worden. Z'n ogen wil hij nog niet open doen ;-) en af en toe is hij echt verdrietig en boos. Logisch ook natuurlijk. t Zal allemaal niet even prettig zijn nu! Overal toeters en bellen en slangetjes en een stevig drukverband om zijn hoofd...en een schor huiltje van het intuberen....

Het is zo fijn om hem eindelijk weer te mogen zien en voorzichtig met hem te knuffelen! We hopen op een goede nacht voor hem, maar dat is vooreerst nog afwachten! 

We zijn onze Hemelse Vader zo dankbaar voor Zijn trouwe zorg! Aan Hem alle dank en eer!





3 opmerkingen:

  1. Dit is achter de rug! Wat fijn. Nu wachten op herstel. Ik wens jullie een goede nacht. Geven ze hem iets om suf te blijven?

    Liefs en sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat dit achter de rug is zeg! Die uren wachten zullen voor jullie heeel lang geduurd hebben. Zo zielig voor Lucas, hopen dat hij snel herstelt.

    Heel veel sterkte de aankomende dagen!

    Groetjes Arjan en Gerrine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn om te horen dat het goed gegaan is. Nu hopen en bidden dat hij goed mag herstellen van deze operatie!!
    Sterkte vannacht en het verdere herstel.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!