Jezus zegent de kinderen

Jezus zegent de kinderen
"En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan. En Hij omarmde hen en terwijl Hij de handen op hen legde, zegende Hij hen." (Marcus 10: 13-16)

woensdag 29 oktober 2014

Spannend!

Eindelijk is het zover. Later dan gepland is Lucas om 8:30 uur opgehaald voor de operatie maar om 9:30 uur was hij pas aan de beurt. Hilda is met hem meegegaan tot de OK. Uiteraard vond Lucas het kapje helemaal niet leuk maar hij is 'onder zeil':)

Nu begint het lange wachten. Wat is het HEERlijk om te weten dat er zoveel mensen de troon van God's genade bestormen met gebed. Wat HEERlijk ook dat dit 'zomaar' kan. Dat een Heilig God door mensen aangesproken wil worden is een wonder.

Vanmorgen hebben we Lucas als het ware (symbolisch) aan God overgedragen. Hoe het vandaag (en verder) ook loopt bij Hem is hij veilig.

Bedankt voor jullie gebeden.







2 opmerkingen:

  1. Heel veel sterkte en kracht toegewenst!
    Inderdaad, wat bijzonder dat de Maker van het onmetelijk heelal jullie roep wil horen, vol bewogenheid is Hij!
    Ik wens jullie rust in de storm van deze moeilijke dag.

    We bidden mee voor Lucas!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "de Zegen van God, wens ik jou toe, weet dat Hij jou nooit verlaat, de vrede van God en Zijn hand op jouw leven" Zegen voor deze dag,
    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!