Jezus zegent de kinderen

Jezus zegent de kinderen
"En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan. En Hij omarmde hen en terwijl Hij de handen op hen legde, zegende Hij hen." (Marcus 10: 13-16)

vrijdag 31 oktober 2014

Een heel klein spleetje licht?

Ja hoor.....Odar komt binnen en op dat moment krijgt Lucas één oogje een heel klein beetje open. Hij is meteen super vrolijk en actief. Hij doet alle mogelijke moeite om door dat spleetje wat te zien.

Hopelijk blijft het zo gaan en kan hij morgen weer 'gewoon' kijken. Als zijn ogen morgen helemaal open zijn (we rekenen er maar niet op) dan mag hij zelfs mee naar huis als wij dat zien zitten...NATUURLIJK zien wij dat zitten:)

Vanmiddag was het nog wel even schrikken omdat Lucas uitslag op zijn buikje kreeg. Dit zou kunnen betekenen dat zijn lichaampje het toegediende bloed niet accepteert. Gelukkig is de uitslag weer weg. Zijn bloedwaarde is ook nog niet goed maar volgens de verpleegkundige hoeven we ons daarover vooralsnog geen zorgen te maken.

Wij zijn super blij en dankbaar voor alle belangstelling, medeleven en gebeden. Boven alles danken we onze Hemelse Vader. We hebben veel met Luukie gezongen deze week 'Jezus is de goede Herder' ........dat hebben wij echt zo ervaren.

uuh,,,,,,ik zie maar een heeeel klein stukje van jullie:)

3 opmerkingen:

  1. Super fijn zeg! Vrolijk kereltje blijft jullie leven verrijken. ��
    Lfs Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, wat een lieve foto! Ik hoop dat het zo door blijft gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Odar en Hilda, Wat ontzettend fijn dat het zo goed gaat. Wat zal Lukas blij zijn om jullie weer te 'zien'.
    Hartelijke groeten van de Brakelaartjes

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!