Jezus zegent de kinderen

Jezus zegent de kinderen
"En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan. En Hij omarmde hen en terwijl Hij de handen op hen legde, zegende Hij hen." (Marcus 10: 13-16)

vrijdag 31 oktober 2014

Hij doet t zo goed...!

Ons dappere mannetje doet t zo goed! Je ziet aan m dat ie t niet echt naar zn zin heeft. Hij wrijft maar in zijn ogen en is wat onrustig maar gelukkig is hij niet overstuur! Z'n HB en Suiker is vandaag weer geprikt....we zijn benieuwd naar de uitslag! Zijn bloeddruk is nog wat te hoog. Maar de arts is er erg tevreden over gelukkig!

Wel is zijn hoofd nog weer dikker geworden... Hij heeft nog wat verhoging maar dat is zo gek niet want zijn lichaampje is druk aan t werk om t vocht af te voeren. Goede tip die we kregen: houd Lucas vandaag veel rechtop dan zakt het vocht des te sneller weg. Dat gaan we maar eens doen dan!

Odar heeft vannacht bij Lucas geslapen en is ieder uur gewekt door ons mannetje :-)... Tja....daar doe je niks aan! Hopelijk gaat t iedere dag weer wat beter met hem! Ikzelf ben gisteravond naar huis gegaan. De kinderen waren helemaal blij verrast...t was erg gezellig om weer even bij elkaar te zijn! Vanochtend kwam één van de kleintjes lekker bij mij in bed kroelen....Heerlijk om naar zn blije gezichtje te kijken! Echt fijn ook om te weten en te horen dat ze t gezellig hebben met Opa en Oma en hun tante!

Wat fijn dat we vanmorgen bezoek kregen van de familie S. die ook op deze afdeling moest zijn! En dat er ook nog een kadootje werd gebracht voor Lucas door de familie v. Z. Heel erg bedankt! Ontzettend fijn dat er zo met ons meegeleefd en voor ons gebeden wordt!

ach...ik ben gewoon moe!!!

gemaakt door mijn lieve broers en zussen en mijn lieve tante!!!





1 opmerking:

  1. dag lieve familie Alblas,

    'k sprak zojuist Odar en hij vertelde over de situatie met Lucas. 'k heb gelijk de blog opgezocht (dank voor het delen, 'k kwam zo ook uit bij je andere blog :-). Wat een gebeurtenis voor Lucas en de rest van het gezin! Fijn om dan te beseffen dat God nabij is! Van harte wensen wij jullie de genade en vrede toe van onze Heer Jezus Christus in deze tijd!
    Arco en Rian van Houwelingen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat!